Frusztráltságból kurvázza le a magyar nőket Békés Márton lakájtörténész

Ez a cikk több mint 6 éves.

Békés Márton, a Terror Háza történésze, tökéletes megtestesítője az alt-right szindrómának. Szakmailag szépen szólva is korlátolt és elfogult, életteréből kizárja azokat, akik lerombolnák a felépített világképét. Harmincas fehér pasi, akinek megígérte a társadalom, hogy születése okán sikeres lesz, dúskálhat a pénzben és a pinában. Hatalmas lesz, erős. Ezt Békés mind elhitte — azonban szemernyi sem volt igaz ebből.

Mire felnőtt, rájött, hogy nem kapta meg azt, ami neki jár. Ez sok emberben disszonanciát okoz, és nem tudja feloldani. Az volt a kiindulási pont, hogy neki ezek járnak. Ő nem kapta meg, pedig nem ellenkezett, sőt. Kizárásos alapon ez mások hibája lesz.

De kié? A zsidóké? Olyat nem szabad mondani. A világkormányé? Ááá, arra kiröhögnek.

És felgyúlt a fény.

A nők. Azok a rohadt kurvák, miért nem ülnek rá a faszomra? Hiszen okos vagyok, meg azért nem vagyok szar pasi ugye. Rohadt feminizmus, az összes szüfrazsett meg a libsik, meg mindenki elmehet a picsába. Ma már nem értékelik az értelmet, meg a férfiasságot. Pedig én rohadt férfias vagyok. A miniszterelnök is megmondta, hogy túl sok tiszteletet adunk a nőknek.

Békés tökéletesen megtestesíti a szexuálisan frusztrált fiatal pasik archetípusát. Ebből a szexuális frusztrációból táplálkozik többek között az alt-right, ami a nőket gyalázó, és saját szerencsétlen sorsukon kesergő, majd szélsebesen radikalizálódó fórumozók kollektív tudatából pattant elő.

Békés legújabb írásában — nyilván téves adatok és kifacsart gondolatmenetek útján — párhuzamot von a menekültek férfitöbbsége és az emancipált, hajadon liberális nők Wilkommens-mentalitása között. Közpénzpumpával a seggében ezerhétszáz szóban fejt ki egy nagyon egyszerű gondolatot:

A liberális nők szerecsen és néger faszt akarnak. Békésnek meg nem marad pina, és megijedt.

Ez a félelem annyira terebélyes szegényben, hogy egy történelem szakdolgozat mennyiségi követelményeinek ötödét teljesítette is, annyit írt erről az egyetlen gondolatról. A hasonló mentalitással bíró 888-asok is átvették a cuck szó használatát; a magyarban elsősorban felszarvazott jelentéssel bíró cuck a diszkrét szarszagú, teli pofával buzizó férfivilágban egy velejéig ható sértés — a másik létértelmét kérdőjelezi meg. Békés pedig csodálatos módon csinált magából egy cuckot. Időt áldozott arra, hogy feltárja lelke legmélyebb bugyrait: fél a mandingótól, mert nem képes szembeszállni vele, és ahelyett, hogy elismerné a vereségét, álomvilágot kreál, amely biztosítja őt arról, hogy csak a világ fordult ki magából.

ADDENDUM OLVASÓI MEGLÁTÁS ALAPJÁN: A jobboldaliak (sőt általában a jobboldali férfiak) közös többszöröse, hogy olyannyira képtelenek mit kezdeni a humanista eszmékkel, önzetlenséggel, szolidaritással, másféle (horribile dictu sötétebb színű) emberek makacs emberszámba vételével, hogy feszt valami hátsó szándékot keresnek benne. Ilyen az árnyékkormány, de ilyen az is, amikor azt hiszik, hogy csak fekete férfiakra vágynak a MigAides csajok. A saját szánalmas, pornószájtok keresőin edzett kis fétiseikről hiszik azt, hogy mások szexualitása is így működik, és hogy ez mozgatja a többi embert is, amikor valami tökéletesen mást csinálnak, például tüntetni mennek, adományt gyűjtenek, vagy menekültek jogi képviseletét látják el. Hiába gondolják magukat kereszténynek közülük a legtöbben, képtelenek észrevenni a magasabb eszmét, mert őket egyáltalán nem ilyesmi mozgatja, hanem félelmek, frusztrációk, és nyúltagyi funkciók, és ez sokkal szomorúbb, minthogy a nőket járandóságnak tekintik, mert az csak egy tünet, ha úgy tetszik: egy rettenetesen sivár életé.